Simply the Best of the Deep South

På denne liveaboard tur i uge 44, 2024, sejler vi ud fra Marsa Alam med det store flotte skib MV Nouran.

Dykforalle samarbejder med Emocean Travel, som er turarrangør med Prisgaranti og medlem af Rejsegarantifonden.

Flyturen
Vi flyver med direkte fly fra Kastrup og Billund til Hurghada t/r, så vi også her får en god start og afslutning på ferien med maksimal komfort.

Deep South
På denne liveaboard tur sejler vi ud dagen efter ankomst mod det allersydligste af det egyptiske Rødehav. Vi kommer langt ned mod grænsen til Sudan, hvor vi skal opleve nogle af Rødehavets flotteste koralrev ved St. John og Fury Shouls. På ruten har vi planlagt at dykke med delfiner ved Sataya Reef, og ved Elphinstones flotte koralvægge er det sandsynligt at vi skal dykke med hajer.

Pris for turen
Der er lang tid til uge 44 i 2024 og prisen kan derfor først beregnes i starten af det nye år. Emocean Travel har prisgaranti og det er vores sikkerhed for en skarp pris, på trods af den fortsatte inflation.

Krav til dykkeruddannelse
For at kunne dykke på turen skal du være certificeret dykker og din helbredsattest skal være OK. For at få fuldt udbytte på alle dykkene er det bedst at du er CMAS 2* eller Padi AOW. For at dykke med Nitrox skal du være certificeret til dette også. Vi hjælper dig gerne med at nå det hele.

Bestilling
For bestilling skriv til: info@dykforalle.dk eller ring på tlf. 21 22 75 77

OBS
Det går ofte hurtigt. Vores tur Sinai Classic var fuldt booket på mindre end 2 måneder. Så der optages efter “først til mølle” princippet – og den er først hjemme når der er betalt depositum.