Drømmerejsen til paradisøen Bali - når det passer jer

Paradisøen Bali
Bali ligger i Indonesien og er lidt mindre end Sjælland. Interessen for rejser til Bali har været stødt stigende i dette årti, og øen har dog også utroligt meget at byde på. Hjertevarme lokalbefolkning, spændende traditioner, overvældende natur og enestående dykning. Og vandet er varmt hele året.

Rejsen
Der er mange charterselskaber som tilbyder rejser med fly og hotel, men mange bestiller idag selv flybillet hos f.eks Qatar eller Emirats. Herved kan man selv booke hotel og skræddersy rejsen efter ønske.

Skønne oplevelser hos Alice og Bjørn
Netop på Bali har vi et dansk ægtepar, Alice og Bjørn, som har åbnet et familievenligt resort, som tilbyder flot indkvartering, dykning, balinesisk massage samt en bred vifte af aktiviteter og udflugter.

Få 10% rabat på de vejledende priser
DYKFORALLE har nu indgået en aftale gældende fra 2020, med ABWonderdive-Bali by Alice og Bjørn, som betyder at alle der booker indkvartering og/eller dykning kan få 10% rabat på de vejledende priser. Forudsætningen er blot at man ved bestilling hos ABWonderdive informerer om aftalen med DYKFORALLE. Så herved får du bedre RÅD til dykkerferien.