Filippinerne - når det passer jer

Filippinerne i Asien
Filippinerner er en østat i Asian. Interessen for rejser til Filippinerne har været stødt stigende i mange år, og især øen Cebu har vækket stor interesse, da den har utroligt meget at byde på: Den hjertevarme lokalbefolkning, spændende traditioner, overvældende natur og dykning i verdensklasse – og vandet er varmt hele året.

Rejsen
Der er mange charterselskaber som tilbyder rejser med fly og hotel, men mange bestiller idag selv flybillet hos f.eks Qatar eller Emirats. Herved kan man selv booke hotel og skræddersy rejsen efter ønske.

Skønne oplevelser hos Jesper og hans familie
Netop på Cebu har vi en svensk dykkerekspert, der for mange år siden åbnede et familievenligt resort, som tilbyder behagelig indkvartering, en skøn restaurant samt en bred vifte af naturudflugter og ikke mindst fantastisk dykning.

Få 10% rabat på de vejledende priser
DYKFORALLE har nu indgået en aftale gældende fra 2024, med Jesper fra Neptune Diving Resort, som betyder at alle der booker indkvartering og/eller dykning kan få 10% rabat på de vejledende priser. Forudsætningen er blot at man ved bestilling hos Neptune Diving Resort informerer om aftalen med DYKFORALLE. Så herved får du bedre RÅD til dykkerferien.