Hvem er vi


DYKFORALLE er ikke noget rejsebureau, men blot en interessegruppe af rejselystne danskere - overvejende dykkere, som mødes helt uformelt for at diskutere dykkerspørgsmål af enhver art. Herunder også dykkerrejser til udlandet.


Interessen har været rettet mod de bedste dykkerdestinationer med kort afstand fra Danmark - især Malta, Tenerife og Rødehavet.


Fra 2020 begynder vi at kigge længere ud i verden mod Bali og Maldiverne.


DYKFORALLE sælger ikke rejserne, men undersøger udbuddet på markedet, hvorefter det valgte indsættes på siden med det væsentligste indhold fra charterbureauet, flyselskabet og dykker-centret i Egypten. Valg af hotel på Malta samt dykning på Malta og Tenerife besluttes senere af deltagerne.


DYKFORALLE har ingen udgifter og indtægter, og hver enkelt deltager betaler selv for rejsen til charterbureauet og flyselskabet eller dykkercentret.


DYKFORALLE benytter overvejende Spies Rejser til flyrejsen og Colona Divers til liveaboard-turene i det nordlige Rødehav.


DYKFORALLE har en uformel leder, der snart har fået svømmehud mellem tæerne, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive direkte til ham.

ULRIK NIELSEN

Instruktør


Tlf: 21 22 75 77

Email: svulrik@yahoo.dk